lørdag den 21. september 2013

For "Nyttig basisviden": Kig den anden vej.

Nu er jeg så i gruppen 40+ og burde forstå alt hvad der er værd at forstå om livet, ikke?

Men som altid er der forskel på "burde" og så "hvordan landet ligger, reelt".

Lad mig lige opliste:

Ting jeg trods alt endelig begriber fordi jeg har nået en vis alder:

* At livet ikke er bekvemt og hvis det var, så ville jeg visne hen i uforetagsomhed.

* At børn simpelthen forstår rigtig meget (f.eks. er de svine-gode til at regne ud hvornår de skal gøre noget rigtig sødt og betænktsomt, midt i at man er ved at hive håret ud af hovedet over deres utidige adfærd, og såstår man dér og bliver skudt ned og bliver hjerteblød, mens hjernen stadig råber "HVAD F.....???"), men den zillion m3 viden man rent faktisk ØNSKER de ville rende rundt med, den ejer de ikke et gram af (f.eks. gad jeg da godt at Den Lille Selvkørende snart fik opsnappet forskellen på "menneske-mor" og "robot-mor").

* At man ikke får struttende sunde kinder af 14 kopper kaffe om dagen.

* At meget af det der sker inde i fjernsynet er noget nogen har opdigtet.

* At min egen mor faktisk altid har været et menneske og ikke en robot.

* At fordi man koger kartofler er det ikke ensbetydende med at en anden så står for sovsen. Man må sgu selv køre projektet til dørs (eddermanme grove løjer).

Ting jeg så til gengæld STADIG ikke fatter, trods min ellers uendelige livserfaring:

* Hvorfor har jeg egentlig et strygejern?

* Hvordan kan Gud eksistere når elendighederne står i kø ude i verden? (jaja det var en af de tunge, men den skal med, fordi jeg ikke fatter sammenhængen).

* Hvad sker der for voksne mennesker i jumpsuits? (se? Så kom der atter balance i tingene...)

* Hvorfor ser alle asiater ens ud men det gør afro-menneskerne ikke?

* Hvorfor er kileremmen det dyreste at udskifte på en bil? Det lyder helt ude af proportioner i mine ører. Som hvis jeg havde fået hold i nakken og nogen sagde jeg skulle opsøge en healer der tager kr. 800,- i timen for at puste det væk, ellers ville jeg få tinnitus istedet.

* Indrømmer det: Jeg ved stadig ikke hvad kileremmen er.

* Jeg ved stadig heller ikke hvordan mine børn tænker (selvom jeg godt kan huske hvordan jeg selv tænkte som barn). Fandme frustrerende.

* Jeg aner simpelthen ikke hvad der får folk til at melde sig frivilligt til at tage til Mars for evigt. Så I det i Go' morgen Danmark? Er folk sindssyge?

* Sidst men ikke mindst så forstår jeg ikke dem der siger "jeg er typen, der..."  For jeg er mig bekendt ingen type og jeg tror ikke på at nogen af os er det. Vi er alle unikke, men sgu ikke typer. Fatter ikke nogle folk kan være så blå-øjede (og det må jeg godt mene når nu jeg er blevet gammel. Så må man komme med alverdens dejlige statements. Jeg kan også denne her: "Kæft hvor skulle mange tv-folk have tæv for at kringle historierne efter forgodtbefindende").

tirsdag den 17. september 2013

HVEM SKAL VI KONTAKTE???

Så skal vi til det igen. Harmes over fuldstændig og aldeles uanstændig kommunesagsbehandling. Læs først nedenstående artikel.

 2 børn tvangsfjernet på falsk grundlag.


Fortæl mig så:

1: HVEM ringer vi til? Socialministeren? Næh, for hun kan ikke tage sig af enkeltsager. Kun henvise til den lovgivning kommunerne skal rette sig efter. Jamen det siger hun selv i en opfølgende artikel. Kommunen så? Sig mig er du født igår? - De har været igang med at holde kæft om det hele overfor gud&hvermand i et halvt år. Siger opfølgende artikel. Til Ankestyrelsen? Heller ikke. De nægter ligefrem at tage affære. Fordi loven ikke angiver nogen kvalitetskrav, som man kan bede kommunerne leve op til.

AAAAAAAAAAAAAAAA-HAHAHAHAHAHAHA! Det er fandme sjovt (hvis vi leger det hele er fiktion).

2: Tror du selv du og dine børn er fredet? (Læs her og svar bagefter): Kommunerne kan selv strikke deres undersøgelser sammen.

3: Hvad kan vi udrette for Ringsted-familien? Jeg har selv et forslag: Kom, vi sender anonyme smæde-breve til kommunens socialforvatning. Hvad fanden kan man ellers gøre?

4: Føler du dig lige så eddike arrig og magtesløs som mig?


(en time senere......)
 
Nå men man kan jo ikke bare gøre ingenting. Så jeg kom til at skrive denne mail til socialministeriet(s pressesekretær):
 
 
Hvem griber ind i sager om nødstedte familier?
 
Hej
 
 
og jeg er nødt til at sende socialministeriet min kommentar/reaktion:
 
1: Det er fuldstændig uacceptabelt, den "sagsbehandling" familien her har været udsat for. Det kan vi vel godt være enige om ikke?
 
2: Jeg savner oplysning om, hvem der kan gribe ind og rette op for en familie i sådan en sag. Da det er uskyldige mennesker, en fuldstændig nødstedt familie, der her er blevet splittet, takket være nogle implicerede medarbejdere i Ringsted Kommune.  
 
3: Fik jeg tydeliggjort at en familie er blevet splittet ad? Små børn, for fanden (undskyld sprogbruget - mener dog der er behørigt grundlag for at bande i denne sammenhæng) og deres mor og far! Jeg græmmes simpelthen ud over alle grænser.
 
4: Jeg græmmes næsten lige så meget over det faktum, at en kommune utidigt kan gå ind og gøre som der er gjort. Der findes vist nødstedte familier nok i verden. Nu er der så opstået endnu en af slagsen. Ene og alene takket være fuldstændig horribel (nej - jeg mangler ord) indgriben fra en kommunes socialforvaltning.
 
5: Kan jeg forvente noget som helst svar (andet end en formel standard-smøre) på denne henvendelse?
 
Med venlig hilsen

Dorte Tejsner
Skolegade 9
4653 Karise
 

Mor til Daniel, 6 ethalvt år (meget hypermobil plus lav muskelspænding, stort hovedomfang, kan nu tale og kan gå og sætte sig/rejse sig (alt sammen først fra da han var ca. 4 år), ingen diagnose endnu, meget mild og glad, går i alm. børnehave med fuld støtte) og hans lillesøster Lærke, 4 år (lille bulldozer). Kæreste med faderen til begge rollinger:o) Bor på Sydsjælland.   
 
 
 
....... Skulle jeg alligevel have undladt at bande? Ja, for så var der helt sikkert en chance for at få et glædeligt svar retur derinde fra.
 
Måske skulle man bare ringe til Bølle-Bob (har I set filmen? Han kan sgu da få gjort noget ved uretfærdighederne) og bede ham ordne sagerne.
 
Hilsen en borger i samfundet.

mandag den 16. september 2013

En dreng og hans dyr

Måtte atter bryde ud i tegning efter overmåde vellykket gård-besøg igår med tandmuggen dreng og dens lillesøster (og dennes legekammerat med dens mor).


Daniel har noget med dyr. Han har fra lille tumling gladeligt siddet i hundekurv hos vovser 3 gange større end ham selv. Og dengang var han ellers utryg ved alt nyt.

Igår var han kommet i himlen......




Bonusinfo: Har bil der stadig lugter af ko&kalv....

fredag den 13. september 2013

En lille skive morgen-fred

Blev så begejstret over min nye morgen-babysitter (Mød: Bølle-bob, the Movie) at jeg brød ud i tegning:


Det er Daniel med sove-øjne. Den lille Selvkørende er bare frosset fast i betagelse. Med morgenhår und alles.

Peace til masserne, siger jeg.

mandag den 9. september 2013

Jo, det giver mening.

Hej.

Kender I det her krims-krams?


 
........



 
........
 

........
 


.........
 


..........
 
 


........
 
 

 
- Bare lige nogle få eksempler.....
 
 
....på nogle bittesmå items, der lige så stille er kommet sivende ind af døren til Casa de Luxe på det seneste.
 
 
Som om man ikke går og bukker sig nok ned i forvejen for at finde forsvundne dimser. Desværre er der (igen) kun mig selv at give skylden. Syntes den 3-ethalvtårige da sagtens lige kunne rykke fra "Level Duplo-klods" til "Level Brug-pincet&lange negle-&-kæmpe-voksentålmodighed-for-at-skabe-eventyrlig-lego-drømmeverden-for-de-6-12-årige".
 
Hvad siger I? Var det ikke bare på tide?
 
Nå men jeg må smutte. Skal lige hen og bygge noget vigtigt.
 
 
Hilsen moren, der på ingen måde bruger sit barn til selv at være barn.
 
 
 
 
........ Hvad?